Thrustmaster TMX Pro

239,00 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362934402310 Artikelnummer: 15119 Categorie:

Beschrijving

Let op: de Thrustmaster TMX Pro wordt standaard bevestigd met een bureauklem. Wil jij het stuur vastmaken met bouten aan een Wheel Stand Pro of game seat? Dan heb jij de hard-mount adapter voor T150/TMX nodig! Deze dient apart besteld te worden!

Ben jij op zoek naar een racestuur met Force Feedback en drie pedalen, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan hebben wij de oplossing voor je! De Thrustmaster TMX PRO is het nieuwste Force Feedback racestuur voor de X-Box One. Door het aandrijfmechanisme met instelbare force feedback is elk steentje op de weg voelbaar. Verlies jij de grip over het stuur dan ga je dit meteen merken. Dit alles om je de beste race eigenschappen te garanderen. De Thrustmaster TMX PRO is een racestuur afgewerkt met rubber, dit om de beste grip te hebben op je stuur. Om het helemaal af te maken heeft Thrustmaster twee schakelflippers van metaal gemonteerd op het stuur. Dit om zo snel mogelijk te schakelen tijdens je race.

Ook compatibel met de PC
– PC-compatibiliteit (Windows® 10/8/7/Vista/XP) gewaarborgd door de Thrustmaster-drivers, te downloaden van onze website. Dankzij deze drivers kunt u altijd beschikken over de meest recente firmwareversie voor uw racestuur.

– Compatibel met de T3PA-PRO* pedaalset.
– Compatibel met de Thrustmaster TH8A* shifter.
– Ingebouwde officiële knoppen voor X-Box One.
– Geleverd met T3PA pedaalset.

Grote geoptimaliseerde pedaalset
– Pedalen met brede voetensteun.
– De hellingshoek van elk pedaal kan worden aangepast.
– Rempedaal met progressieve weerstand.

*Wordt apart verkocht

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: