Thrustmaster T300 RS Racing Wheel

329,00 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362934109318 Artikelnummer: 14167 Categorieën: ,

Beschrijving

Wat is er niet te vertellen over de Thrustmaster T300 RS. Dit racestuur is zo compleet dat iedere beginner of professional voor jaren plezier heeft aan dit stuur.

Laten we beginnen bij het begin. De T300 RS is een ideale simulator om virtuele racers alles te laten ervaren van de game. Dit doet de T300 RS met een borstelloze professionele Force Feedback motor die vrijvingsloos zijn werk doet. Deze is gecombineerd met het 1080°-systeem met dubbele riem. Hierdoor heb je soepele en stille Force Feedback, waarmee je snelle en realistische Force effecten krijgt van je game.

Met dit alles garanderen wij dat je met iedere game lekker kan gaan racen zonder problemen. En met de Force Feedback ben jij de baas over je auto. Elke gaatje in de weg zul je voelen en op kunnen reageren.

Het racestuur beschikt over een H.E.A.R.T HallEffect AccuRate TechnologyTM* met een contactloze magnetische sensor: nauwkeurigheid die nooit zal slijten. De T300 RS heeft ook een intern geheugen met up te graden firmware zodat gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste verbeteringen via de pc-compatibiliteit van het stuur. Bovendien zit er een PS4/PS3-schuifknop op de voet van het stuur voor een optimale compatibiliteit met beide systemen.

Thrustmaster Quick Release Systeem
– Door het Thrustmaster Quick Release Systeem kunnen de racestuurwiel en pedalen snel gewisseld worden. Deze kunnen onder andere gewisseld worden voor de volgende items:
– Compatibel op de Playstation en de PC met afneembare Thrustmaster- racesturen (Ferrari F1 Wheel Add-On**, Ferrari GTE Wheel Add-On**, etc.)
– Compatibel op de Playstation en de PC met de Thrustmaster T3PA- PRO**, een pedaalset met 3 pedalen
– Compatibel op de Playstation en de PC met de TH8A shifter** (Thrustmaster TH8A Add-on)
* Patent aangevraagd
** Wordt apart verkocht 

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: