Thrustmaster T.Racing Scuderia Ferrari Edition Gaming Headset

74,95 incl. BTW

Thrustmaster presenteert met trots de T.Racing Scuderia Ferrari Edition: het resultaat van een lang en veeleisend ontwikkelproces.

De headset draagt de beroemde Ferrari “Rosso corsa” racekleur. De T.Racing Scuderia Ferrari Edition is geïnspireerd door de paddock van het echte Ferrari Scuderia F1-raceteam en is de eerste Ferrari gaming-headset van Thrustmaster. Deze hoogwaardige headset zal niet alleen de bestaande Ferrari-fan aangenaam verrassen, maar ook de raceliefhebbers en de gamers die bij de wereld van de Ferrari Scuderia willen horen.

Inhoud van de doos: headset met snoerbediening, microfoon, afdekkapje voor microfoonaansluiting, handleiding en garantie-informatie.

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362934001773 Artikelnummer: 17098 Categorie:

Beschrijving

Racing Scuderia Ferrari Edition — De multiplatform gaming-headset geïnspireerd door de paddock van het echte Ferrari Scuderia F1-raceteam.

Over het product:

Thrustmaster presenteert met trots de T.Racing Scuderia Ferrari Edition: de multiplatform gaming-headset ontwikkeld onder officiële licentie van Ferrari en in de legendarische Ferrari “Rosso corsa” racekleur. De T.Racing Scuderia Ferrari Edition is geïnspireerd door de paddock van het echte Ferrari Scuderia F1-raceteam en is de eerste Ferrari gaming-headset van Thrustmaster
Deze headset is een hoogpresterende accessoire die met zorg is gebouwd om te voldoen aan exact omschreven criteria. De headset komt tegemoet aan de behoefte van de racegemeenschap door de nadruk te leggen op geluidsprestaties. De 50 mm analytische luidsprekers garanderen een nauwkeurige geluidsweergave met minimale vervorming. Direct onder de linker oorschelp bevindt zich een realistische volumeknop waarmee het audiovolume in de game eenvoudig te regelen is. De handige en gebruiksvriendelijke bediening op de kabel regelt het microfoonvolume en het dempen van het geluid.

Belangrijke punten:

De T.Racing Scuderia Ferrari Edition heeft een officiële licentie van Ferrari en het exclusieve design is geïnspireerd door de paddock van de echte Ferrari Scuderia.
De 50 mm analytische luidsprekers zorgen voor een helder en natuurgetrouw geluid, zonder verzadiging.
De geluidsdruk van 116 dB SPL voorkomt vervorming (deze is ≤ 1%).
De perfecte combinatie van audioprestaties en comfort. Met oorkussens van geheugenschuim en een gel-laag voor effectieve passieve geluidsisolatie.
De hoogwaardige unidirectionele microfoon met ruisonderdrukking is afneembaar.
De volumeknop bevindt zich direct op de linker oorschelp net als bij de echte headsets die in de paddock van de Ferrari Scuderia worden gebruikt.
Het metalen frame van de hoofdband draagt bij aan de realistische uitstraling en zorgt voor uitstekende duurzaamheid.
De T.Racing Scuderia Ferrari Edition heeft ook een bediening in de kabel voor het microfoonvolume en het dempen van het geluid.

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: