Thrustmaster Leather 28GT Wheel Add-On

169,00 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362934001186 Artikelnummer: 18645 Categorie:

Beschrijving

Een nieuwe Add-On, met leer bekleed, voor de racesturen van Thrustmaster
Thrustmaster komt met een nieuw racestuur voor haar ecosysteem van raceproducten: de TM Leather 28 GT Wheel Add-On, een afneembaar stuur in GT-stijl bekleed met handgestikt leer en compatibel met alle racesturen in de Thrustmaster T-Series (de T300 RS, T300 Ferrari GTE, T500 RS, Ferrari F1 Wheel Integral T500 en TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition).

Superieure materialen voor ultiem comfort: leer en metaal
Thrustmaster heeft er voor gekozen om in haar TM Leather 28 GT Wheel Add-On materialen te gebruiken van zeer hoge kwaliteit met de nadruk op leer en metaal.
De hoepel van het stuur, een imposante 28 cm in diameter, is bekleed met echt handgestikt leer. De rijsensaties die Thrustmaster biedt, worden steeds verfijnder. Dit stuur is met dezelfde filosofie ontwikkeld als die van fabrikanten van topmodellen. De hoepel is gemaakt van metaal. Daarom heen is polyurethaan gegoten en dat is weer met gestikt leer bekleed. Het resultaat is een stevige en flexibele grip met veel comfort. Hierdoor worden de rijsensaties, en met name de Force Feedback effecten, veel beter doorgegeven.

Maar het is niet alleen de kwaliteit van het leer wat opvalt. Het geborstelde metaal van het middenstuk en de schakelflippers zijn een lust voor het oog en dragen bij aan de racy look en feel van dit stuur. De schakelflippers zijn op het stuur gemonteerd. Met een lengte van 13 cm zijn ze altijd goed bereikbaar, hoe u het stuur ook vasthoudt. Elke schakelflipper is voorzien van een hoogkwalitatieve tact-switch welke een geschatte levensduur heeft van meer dan 10 miljoen activeringen. Als laatste mag niet onvermeld blijven dat het de mensen van Thrustmaster R&D gelukt is om het gewicht van dit stuur onder de 1 kilogram te houden. Hierdoor ligt het precies goed in de hand en reageert het uitstekend op Force Feedback effecten.

Het ultieme GT-stuur: verfijnd en effectief
De TM Leather 28 GT Wheel Add-On is een echt GT-stijl accessoire met zijn ingetogen en toch sportieve ontwerp dat efficiënte stuurprestaties uitstraalt. De twee schakelflippers zijn ongelooflijk goed bereikbaar. De vorm van het middenstuk van geborsteld metaal is geoptimaliseerd voor de plaatsing van de bedieningselementen: 6 duidelijk te herkennen actieknoppen binnen het bereik van de duimen van de gebruiker, een draaischakelaar met 3 standen en een druk-functie in het midden, en een multidirectionele D-pad.

Het stuur is uitgerust met het Thrustmaster Quick Release systeem waardoor het gemakkelijk afneembaar is. Dit systeem zorgt ervoor dat gebruikers snel kunnen wisselen tussen de verschillende sturen in het Thrustmaster-ecosysteem. Het stuur is compatibel met alle sturen in de Thrustmaster T-Series: T300 RS*, T300 Ferrari GTE*, T500 RS*, Ferrari F1 Wheel Integral T500* en TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition*.

* Wordt apart verkocht.

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: