Thrustmaster T3PA Pro 3 Pedals Add-On

169,00 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362934001285 Artikelnummer: 17110 Categorie:

Beschrijving

Volledig aanpasbaar
Het is een goed bewaard geheim dat menig race gewonnen wordt door goed te remmen. En goed remmen is alleen mogelijk als er een pedaalset wordt gebruikt. Alleen dan kan er grof geremd worden zonder dat de wielen blokkeren of subtiel om een bocht beter in te sturen. Met de T3PA-PRO biedt Thrustmaster de racefan een eersteklas apparaat dat is ontworpen om zelfs de meest veeleisende gebruiker tevreden te stellen. De T3PA-PRO heeft een 100% metalen constructie, zowel voor de 3 pedalen, de structuur (zowel extern als intern) als de voetensteun (met antislip). De pedaalset weegt meer dan 7 kg. Een dergelijk hoog gewicht levert een optimale stabiliteit.

De T3PA-PRO is volledig instelbaar zodat elke gebruiker hem optimaal kan benutten. Van de 3 pedalen is de tussenruimte instelbaar (3 standen per pedaal), de hellingshoek (2 mogelijke standen per pedaal) en de hoogte (4 mogelijke standen voor het gaspedaal en 3 mogelijke standen voor het rem- en koppelingspedaal). Ook de voet van de pedaalset is instelbaar. Deze heeft een uniek design* zodat gebruikers kunnen kiezen tussen 2 verschillende standen: de staande stand (F1-stijl) of de hangende stand (GT-stijl).

Er worden 2 mods meegeleverd om het remmen nog effectiever te maken
De T3PA-PRO heeft 2 imposante drukveren waarvan de drukkracht kan worden ingesteld tussen 7 en 10 kg, afhankelijk van hoe lang de veren mogen worden. Maar deze meest recente pedaalset van Thrustmaster heeft nog iets extra’s: er worden 2 verwijderbare mods meegeleverd die direct onder het rempedaal gemonteerd kunnen worden. Gebruikers kunnen dus de voor hen optimale pedaalslag, pedaalkracht en pedaalophanging kiezen. Dit is een groot voordeel in een race waar veel afhangt van hoe goed er geremd wordt.

Met de eerste mod (de Spring Brake Mod bestaande uit een extra drukveer) kan de kracht waarmee het rempedaal helemaal moet worden ingetrapt, worden ingesteld tussen 14 en 16 kg. Met de tweede mod (de CONICAL RUBBER BRAKE MOD die bestaat uit een kegelvormige stop gemaakt van compact rubber van industriële kwaliteit) kan de pedaalkracht worden ingesteld tussen 20 en 30 kg. Met deze mod gaan gebruikers genieten van een authentiek gevoel dankzij de extreem progressieve weerstand op het einde van de pedaalslag.

De kracht van compatibiliteit
Elk aspect van de T3PA-PRO is ontworpen met als doel maximale aanpasbaarheid en instelbaarheid. Deze pedaalset is compatibel met de meeste pedaalkits die in autosport accessoires winkels worden verkocht en is eenvoudig te monteren in verschillende soorten cockpits dankzij de talrijke reeds aangebrachte schroefdraden. De T3PA-PRO is compatibel met alle racesturen in de Thrustmaster T-Series: de T300 RS, T300 Ferrari GTE, T500 RS, Ferrari F1 Wheel, TX Racing Wheel Ferrari 458 ItaliaEdition en de Ferrari 458 Spider Racing Wheel.

* Patent aangevraagd.

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: