Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition

300,00 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362934401719 Artikelnummer: 18648 Categorie:

Beschrijving

De Thrustmaster TX F458 Racing Wheel. Het Replica Ferrari 458 Italia stuur met Force Feedback-voet met een borstelloze industriële motor. Hierdoor heeft het stuur een wrijvingsloos mechanisme met twee riemen. Vloeiend en soepel sturen. Zeer stille werking. Het Thrustmaster TX F458 Race stuur beschikt over pedaal set in Ferrari stijl. Deze zijn volledig afgewerkt met een metaal voetstuk en maakt een lange slag voor optimaal game resultaat. Verder beschikt het stuur over twee grote op het stuur gemonteerde sequentiële schakelflippers.

Het stuur is zo ontwikkeld dat als je deze wilt aanpassen naar eigen smaak, dit ook mogelijk is. Het stuur is afneembaar en ook de pedalen kunnen gewisseld worden voor bijvoorbeeld de Thrustmaster T3PA of T3PA Pro.

Het stuur is zeer nauwkeurig door de H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™*: contactloze magnetische sensor voor nauwkeurigheid die nooit zal slijten. 16-bits nauwkeurigheid (65536 waarden op as van stuur). Het stuur beschikt over Force Feedback, deze reageert snel en zorgt voor realistische Force-effecten zonder vertraging. Dit om een zo optimaal mogelijk gevoel te creëren.

Verder beschikt het racestuur over de volgende eigenschappen
– Draaihoek instelbaar van 270° tot 900°
– Intern geheugen en firmware zijn te upgraden
– XBOX Guide-knop
– Controller pairing LED voor Kinect
– 10 actieknoppen (waarvan 1 op de voet) die een afspiegeling zijn van de bedieningsknoppen op het echte stuur
– Replica Manettino®-draaiknop met twee standen en replica ‘engine start’ D-pad

Het stuur is ook te gebruiken op de PC via de site van Thrustmaster. Met deze drivers zorg je er ook voor dat je altijd de meest recente firmware-versie voor jouw stuur beschikbaar hebt.

Pedaalset in Ferrari-stijl
– Metalen pedalen met een lange slag
– Rempedaal met progressieve weerstand

Compatibel met andere afneembare Ferrari-sturen die al op de markt zijn (Ferrari F1 Wheel Add-On**, Ferrari GTE Wheel Add-On**, enz.)
Compatibel met de T3PA**-pedaalset (Thrustmaster 3 Pedals Add-on)
Compatibel met de TH8A Shifter** (Thrustmaster TH8 Add-on) die een handbak met 8 versnellingen biedt of een sequentiële versnellingsbak
** Wordt apart verkocht

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: