Thrustmaster TMX FFB Racing Wheel

229,00 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362934402211 Artikelnummer: 17101 Categorie:

Beschrijving

Let op: de Thrustmaster TMX wordt standaard bevestigd met een bureauklem. Wil je het stuur vastmaken met bouten aan een Wheel Stand Pro of game seat? Dan heb je de hard-mount adapter voor T150/TMX nodig! Deze dient apart besteld te worden!

De TMX FFB is dankzij het aandrijfmechanisme met instelbare Force Feedback (De bewegingen in het stuur, veranderingen in het wegdek, remmen, verlies aan grip en aanrijdingen) zeer krachtig voelbaar tijdens een race.  Dit stuur heeft een draaihoek dat instelbaar is van 270° tot 900°. De TMX FFB is een zeer nauwkeurig stuur: optische uitlezing met 12-bits nauwkeurigheid. Een systeem met een mix van riemen, poelies en tandwielen zorgt voor effecten die veel vloeiender en stiller zijn dan gerealiseerd kan worden met schroefvormige tandwielen met as met metalen kogellagers. Het interne geheugen en de firmware zijn te upgraden. De TMX FFB is voorzien van een robuust en veelzijdig bevestigingssysteem, compatibel met alle systemen.

De TMX FFB is ontworpen voor realistisch deelnemen aan competities. Met een 28 cm in diameter, ergonomisch ontwerp en rubber beklede stuurgrips is het perfect geschikt voor alle racegames. Het stuur beschikt over twee grote, op het stuur gemonteerde, sequentiële schakelflippers. De schakelflippers zijn 13 cm lang en gemaakgt van 100% metaal. De tact-switch heeft een levensduur van minimaal 500.000 activeringen. Ook beschikt de TMX FFB over officiële ingebouwde XBOX one knoppen: XBOX Guide, View en Menu. Daarnaast beschikt het over 12 knoppen 1 directionele pad.

Dit stuur is geschikt voor de XBOX One en heeft officiële ingebedde software. Het racestuur wordt gelijk herkend door de XBOX One. Ook is het stuur compitabel voor de PC: Windows 10/8/7/Vista. De drivers zijn te downloaden op onze website. Dankzij deze drivers is altijd de meest recente firmwareversie voor het racestuur beschikbaar.

Compatibel met de T3PA* en T3PA-PRO* pedaalsets.
Compatibel met de Thrustmaster TH8A shifter*.

*Worden apart verkocht

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: