Thrustmaster T.Flight Hotas One

84,95 incl. BTW

Uitverkocht

Email mij bijvoorraad!

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362934402600 Artikelnummer: 18642 Categorieën: ,

Beschrijving

Trakteer uzelf op een joystick met een ergonomisch en natuurgetrouw ontwerp welke uitermate geschikt is voor alle soorten vluchten (luchtgevechten, ruimtemissies, civiele luchtvaart, etc.).

Realistische en ergonomische joystick
In het echte leven gebruiken piloten een stick en een throttle om hun toestel te besturen omdat deze combinatie de beste prestaties en precisie levert. De T.Flight Hotas One biedt hetzelfde niveau aan realisme. Dankzij het realistische en ergonomische ontwerp is deze joystick perfect geschikt voor alle soorten vluchten (luchtgevechten, ruimtemissies, civiele luchtvaart, etc.). Door de brede handsteun kunnen gamers hun hand in een zeer stabiele en comfortabele houding leggen zodat ze snel en adequaat met de stick kunnen reageren op de meest subtiele bewegingen. De weerstand van de stick is af te stellen op de voorkeuren en vereisten. De voet is verzwaard voor een grotere stabiliteit tijdens het vliegen.

Afneembare throttle
De joystick heeft een full-size throttle die uitermate geschikt is voor het gecontroleerd bedienen van de stuwkracht van een vliegtuig of ruimtevaartuig. De throttle is afneembaar en kan op twee verschillende manieren worden gebruikt:
– Los en onafhankelijk van de joystick (voor authentieke pilootervaringen), of
– Vastgemaakt aan de joystick (voor meer stabiliteit en minder ruimtebeslag).

Dubbel roersysteem
De joystick beschikt over een roerfunctie die correspondeert met de pedalen in een vliegtuig. Hiermee bedient de piloot het stuur om het vliegtuig om de verticale as te kantelen (om een bocht naar links of rechts te maken). De roerbesturing is beschikbaar door de joystickgreep (met ingebouwd vergrendelsysteem) te draaien of de hendel omhoog te brengen.

Ecosysteem
De T.Flight Hotas One joystick maakt deel uit van het Thrustmaster flightsim-ecosysteem. De stick is daarom compatibel met de T.Flight Rudder Pedals, het eerste roer met het geavanceerde S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Tracks) railsysteem dat voor zeer vloeiende schuifbewegingen zorgt.

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: