Thrustmaster T.Flight Full Kit

129,00 incl. BTW

Uitverkocht

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362932915508 Artikelnummer: 18664 Categorie:

Beschrijving

Thrustmaster T.Flight Full Kit
Een flightsim bundel voor beginners en gevorderden
Thrustmaster heeft in de T.Flight Full Kit zijn Hotas X flight controller en rudder pedals gebundeld voor zowel de beginnende als de gevorderde virtuele vlieger. Met deze set neem je, zonder het installeren van drivers, vrijwel direct plaats in de cockpit zodat je meteen in take-off kan of in je eerste dogfight verwikkeld kan raken.

Wanneer je het maximale uit deze Thrustmaster bundel wil halen kan je de Full Kit volledig naar jouw wensen installen met de T.A.R.G.E.T. (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) software van Thrustmaster. Met deze software is het mogelijk om de T.Flight Hotas X en T.Flight rudder pedals te programmeren zoals jij dat wil.

Ergonomisch ontworpen Hotas systeem
De Thrustmaster T.Flight Hotas X is een ergonomisch ontworpen HOTAS-systeem, zodat je tijdens het vliegen geen last van je hand krijgt en altijd maximale grip hebt. De flightstick en throttle zijn zowel gekoppeld als los van elkaar te gebruiken en werken na het aansluiten direct met onder andere Microsoft Flight Simulator omdat er standaard diverse configuratieprofielen op de joystick opgeslagen zijn. Natuurlijk zijn de twaalf knoppen en vier assen ook helemaal te programmeren zoals jij dat zelf wilt.

Perfect schuivende rudder pedalen
De T.Flight Rudder Pedals zijn zelfcentrerende, perfect schuivende pedalen voor jouw flightsim, die gebruik maken van de door Thrustmaster ontwikkelde S.M.A.R.T.-technologie (Sliding Motion Advanced Rail Track). Deze technologie zorgt ervoor dat er een perfecte balans ontstaat tussen soepelheid en weerstand, die in combinatie met het grote schuifbereik deze pedalen uiterst nauwkeurig maken.

De Thrustmaster Rudder Pedals zijn geschikt tot schoenmaat 45 en hebben hielsteun die eventueel ook te verwijderen is.

Extra informatie

Merk:

Model:

SKU:

EAN:

Levertijd:

Staat: