Thrustmaster T.Flight Full Kit X (Xbox Series/PC)

Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 3362934403089 Categorie:

Beschrijving

Thrustmaster biedt met trots een volledige flightsim-kit voor gamers die op zoek zijn naar onderdompeling en realisme tijdens hun vlucht.

ONDER DE MOTORKAP
ALLES-IN-ÉÉN, COMPACTE OPLOSSING VOOR VOLLEDIGE ONDERDOMPELING

De eerste plug-and-play joystick voor de Xbox One, T.Flight Hotas One is ook compatibel met de volgende generatie Xbox Series X|S-consoles.
Met het ergonomisch en realistisch ontwerp geïnspireerd door flight control-systemen uit vliegtuigen, maakt deze joystick een ongelooflijk rijke onderdompeling mogelijk op Xbox-consoles.

NAUWKEURIG, VEELZIJDIG EN VLOEIEND ROER
Specifieke geavanceerde functies voor een optimale ervaring achter de stuurknuppel. De allereerste roerpedalen die beschikken over het S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track)-schuifrailsysteem: een technologisch hoogstandje met 4 schuifrails gemaakt van professioneel aluminium voor ongelooflijk soepele schuifbewegingen. Een zelfcentrerende roeras voor de perfecte balans tussen vloeiende en remmende bewegingen. Een lange slag op de roeras voor zeer nauwkeurige manoeuvres.

COMPACT EN HANDIG
De T.Flight Hotas One is afneembaar en kan op twee verschillende manieren worden geplaatst:
– Met de throttle los en onafhankelijk van de stick (voor authentieke pilootervaringen), of
– Met de throttle vast aan de stick (voor meer stabiliteit en minder ruimtebeslag).

REALISTISCHE EN ERGONOMISCHE STICK
In het echte leven gebruiken piloten een stick en een throttle om hun toestel te besturen omdat deze combinatie overduidelijk de beste prestaties en precisie levert.
Met de throttle op schaal 1:1 van de T.Flight Hotas One bedient u in een game gemakkelijk de versnelling van uw vliegtuig of ander voertuig.

EEN JOYSTICK VOOR ALLE SOORTEN VLUCHTEN
Het realistisch en ergonomisch ontwerp maakt de joystick bijzonder geschikt voor all soorten vluchten. Door de brede handsteun kunnen gamers de hand in een zeer stabiele en comfortabele houding leggen zodat ze snel en adequaat met de stick kunnen reageren op de meest subtiele bewegingen.
De weerstand van de stick is af te stellen op de voorkeuren en vereisten. De voet is verzwaard voor een grotere stabiliteit tijdens het vliegen.

DE VOORDELEN VAN S.M.A.R.T (SLIDING MOTION ADVANCED RAIL TRACK)
Het roersysteem heeft vier schuifrails van professioneel aluminium voor een ongelooflijk vloeiende schuifbeweging. De lange slag op de roeras zorgt voor een extreem nauwkeurige precisie.
De roeras komt automatisch terug in de middenstand voor een perfecte balans tussen vloeiend en remmend bewegen.

HET FLIGHTSIM-ECOSYSTEEM VAN THRUSTMASTER
Het TFRP-roersysteem is een onmisbaar stuk gereedschap voor iedereen die gek is op games waarin vliegen een grote rol speelt, zoals liefhebbers van flightsims.
De TFRP maakt een grotere onderdompeling mogelijk: bedien het roer en de luchtrem met de voeten, net als in een echt vliegtuig.

TWEE PEDALEN VOOR GEDIFFERENTIEERD REMMEN EN DAARDOOR GEOPTIMALISEERD VLIEGEN
De twee pedalen voor gedifferentieerd remmen zijn geschikt voor de meeste gebruikers en hebben een lengte van 25 cm (schoenmaat 45).
De as van de rem wordt herkend door een grip op het ronde centrale draaipunt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.