RGS-F Module voor Fanatec ClubSport Shifter

59.95 incl. BTW

Artikelnummer: 8584 Categorieën: , ,

Beschrijving

Waarschuwing: De RGS Module kan permanente chemische vlekken achterlaten in combinatie met een lak-, pvc of laminaatvloer. Heeft u zo’n vloer? Dan adviseren wij ten zeerste een vloermat te gebruiken. Doet u dit niet, dan is dit geheel voor uw eigen risico en zijn wij niet aansprakelijk voor de ontstane schade!

LET OP: Dit is geen gehele Wheel Stand Pro, maar alleen de extra toevoeging! Er zit geen shifter bij, deze kan apart besteld worden!

De Wheel Stand Pro RGS-F Module is een extraatje welke toegevoegd kan worden aan je huidige Wheel Stand Pro. Hiermee kan een shifter bevestigd worden aan de Wheel Stand Pro. Deze RGS-F Module is simpel te monteren aan de zijkant van je stand. De shifter is 360° kantelbaar en dus helemaal naar eigen wens in te stellen. De RGS-F Module is ook in hoogte verstelbaar en dus geschikt voor alle lengtes, stoelen en banken. Ook is het voorzien van anti-slide rubber, om vloerschade te voorkomen. Het is speciaal ontworpen voor de Fanatec ClubSport shifter. Plug and Play uit de doos. De Wheel Stand Pro RGS-F Module is gemaakt van sterk handgemaakt metaal.

Deze RGS Module is compatibel met de volgende Wheel Stand Pro’s
– Wheel Stand Pro voor Porsche GT2/GT3/CSR/CSP

Extra informatie

SKU: