Fanatec Forza Motorsport Wheel Bundel voor PC en XBOX One

1.499,95 incl. BTW

Fanatec staat bekent om zijn hoogwaardige kwaliteits producten. Dit mede dankzij dat ze al sinds 1997 in de running zijn. Deze jaren van evaring zie je terug in de Forza Motorsport Wheel Bundel voor PC en X-box One.

Forza Motorsport Bundel
XBOX One/PC (Windows)
Bedraad
Incl. Stuur/Pedalen/Shifter

Bestellen bij Fanatec
Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!

Beschrijving

Beschrijving Fanatec Forza Motorsport Wheel Bundel voor PC en XBOX One

Fanatec staat bekent om zijn hoogwaardige kwaliteits producten. Dit mede dankzij het feit dat ze al sinds 1997 in de running zijn. Deze jaren van evaring zie je terug in de Forza Motorsport Wheel Bundel voor PC en XBOX One. Deze bundel is direct compatible met de Windows PC en de XBOX One. Deze bundel wordt geleverd met:

De Clubsport Wheelbase V2.5
– Ruil binnen enkele seconden tijdens het spel je stuurwiel om met het verbeterde auto-industrie quick release systeem.
– De krachtige borstelloze servomotor is ongelooflijk soepel en levert onmiddellijke versnelling. Geen last van ‘dode hoeken’ tijdens het insturen. Dubbele hal sensoren op zowel de motor en direct op de stuuras leveren ongeëvenaarde precisie.
– De Clubsport Wheel Base V2.5 is gemaakt van CNC gefreesd aluminium en prachtig geanodiseerd afgewerkt.

Officieel Forza Motorsport racestuur
De bundel wordt geleverd met de ClubSport Steering Wheel universele hub voor de XBOX One en de ClubSport Wheel Rim GT “Forza Motorsport”. Je kunt genieten van de volledige modulariteit van de universele hub en het komt met dezelfde functies en onderdelen.
– Maak gebruik van de geïntegreerde knoppen of van de extra knoppen van de universele hub. De 7-functie FunkySwitch elementen kunnen worden genavigeerd. Je kan kleine, grote of helemaal geen shifter peddels gebruiken.
– De rand van het stuur is gemaakt van geborsteld geanodiseerd aluminium en bedekt met glad leer met witte stiksels. De diameter is 33 cm net als in een echte racewagen.

Alleen het beste: De ClubSport Pedalen V3 en de ClubSport Shifter SQ 
Niets maakt je sneller dan een reeks goede pedalen en een goede shifter. Fanatec maakt gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologie om jouw het voordeel te geven.
– De pedaalarmen zijn uitgerust met 12-bit contactloze Hall-sensoren en een 90 kg loadcell rem. Dit maakt het mogelijk om de stijfheid en de slag van het rempedaal aan te passen zonder gereedschap.
– De ClubSport Shifter SQ beschikt over zowel het H-patroon als de sequentiële mode. Deze modi zorgen voor meer rij flexibiliteit en comfort. Je kunt overschakelen van de H-patroon modus naar de ultra-realistische sequentiële modus zonder iets los te hoeven koppelen of opnieuw op te starten. Dus zonder ook maar een stuk gereedschap.

Extra informatie

Merk:

Fanatec

Model:

ClubSport V2.5 Wheel Base
Clubsport V3 Pedalen
Clubsport Shifter v1.5
Fanatec Clubsport Driving wheel HUB.
Forza Racing wheel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.