Fanatec ClubSport Formula 1 Black Wheel Add-On


Searching...

229.95 incl. BTW

Fanatec staat bekent om zijn hoogwaardige kwaliteits producten. Dit mede dankzij dat ze al sinds 1997 in de running zijn. Deze jaren van evaring zie je terug in de Clubsport Formula 1 Black Wheel Addon. De Stuurwielen van Fanatec zijn gemaakt met vakmanschap en oog voor detail. Dit stuurwiel is compatible met Windows PC

Categorieën: ,

Beschrijving

Fanatec staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit producten. Dit mede dankzij het feit dat zij al sinds 1997 in de running zijn. Deze jaren van ervaring zie je terug in het ClubSport Formula 1 Black Wheel Add-On. De Stuurwielen van Fanatec zijn gemaakt met vakmanschap en oog voor detail. Dit stuurwiel is alleen compatible met de PC.

Fanatec Clubsport Formula 1 Black Stuurwiel
De frontplaat is gemaakt van CNC gefreesd aluminium. De grepen zijn gemaakt van echt Italiaans alcantara. Het is gemakkelijk schoon te maken en geeft sensationeel veel grip en gevoel. Er zit een groot LED-display gecentreerd in het midden van het stuurwiel. Deze toont snelheid, huidige versnelling, resterende brandstof en vele andere dingen. Je kunt gewoon tijdens de gameplay switchen van parameters. Boven de display zit een reeks LED’s welke jou het perfecte schakelmoment laten zien.

Extra informatie

Merk:

Fanatec

Model:

ClubSport Formula 1 black wheel

Artikelnummer:

8985

Platform:

– PC (Windows)
– Playstation 4

Type Controller:

Wheel ADD-ON

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.