Wheel Stand Pro – RGS Module – add on – Zwart

49,95 incl. BTW

Bestellen bij Hardware-Experts
Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 5907734782316 Artikelnummer: 12264 Categorie:

Beschrijving

Wheel Stand Pro RGS-module voor Logitech en Thrustmaster

LET OP: Dit is geen complete Wheel Stand Pro, maar alleen de extra toevoeging! Er zit geen shifter bij, deze is los bij te bestellen!

De Wheel Stand Pro RGS Module is een extra die kan worden toegevoegd aan uw huidige Wheel Stand Pro. Hierdoor kan een shifter aan de Wheel Stand Pro worden bevestigd. Deze RGS Module is eenvoudig aan de zijkant van uw stand te monteren. De shifter is 360° kantelbaar en dus helemaal naar eigen wens in te stellen. De RGS Module is tevens in hoogte verstelbaar en daardoor geschikt voor alle hoogtes, stoelen en banken. Tevens is hij voorzien van anti-slip rubber om vloerschade te voorkomen. Het is speciaal ontworpen voor Thrustmaster en Logitech shifters. Plug en Play uit de doos. De Wheel Stand Pro RGS Module is gemaakt van sterk handgemaakt metaal

Deze RGS-module is compatibel met de volgende Wheel Stand Pro’s:
– Wielstandaard Pro voor Thrustmaster T300/T150/TX/TMX
– Wielstandaard Pro voor Thrustmaster T500RS
– Wielstandaard Pro voor Logitech G25/G27/G29/G920

Deze RGS Module is compatibel met de volgende shifters.
– Thrustmaster TH8A Versteller
– Logitech Driving force shifter

Waarschuwing: De RGS Module kan in combinatie met een lak-, PVC- of laminaatvloer blijvende chemische vlekken achterlaten. Als u een dergelijke vloer heeft, raden wij u sterk aan om een vloermat te gebruiken. Doet u dit niet, dan is dit geheel op eigen risico en zijn wij niet aansprakelijk voor de veroorzaakte schade!