Wheel Stand Pro Deluxe V2 – Thrustmaster T150/T248/T300/TX/TMX

109,95 incl. BTW

Bestellen bij Hardware-Experts
Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!
Verzending naar Nederland en België!
Bedenktijd van 14 dagen!
2 Jaar garantie op je aankoop!
Veilig online betalen!
EAN: 5907734782293 Artikelnummer: 12257 Categorie:

Beschrijving

Product details

Wheel Stand Pro voor Thrustmaster T150 / T248 /T300 /TX /TMX

Waarschuwing: De Wheel Stand Pro kan permanente chemische vlekken achterlaten in combinatie met een lak-, pvc of laminaatvloer. Heeft u zo’n vloer Dan adviseren wij ten zeerste een vloermat te gebruiken. Doet u dit niet, dan is dit geheel voor uw eigen risico en zijn wij niet aansprakelijk voor de ontstane schade!
Deze stand is compatible met de onderstaande racesturen.

– Thrustmaster TX Racing Wheel voor de XBOX One (stevig gemonteerde stuur steun en pedalen houder) ondersteund ook de T3PA Pedalen en TH8A Shifter.
– Thrustmaster T300RS Racing Wheel voor de Playstation 4 (stevig gemonteerde stuur steun en pedalen houder) ondersteund ook de T3PA Pedalen en TH8A Shifter.
– Thrustmaster T150RS Racing Wheel voor de Playstation 4 (stevig gemonteerde stuur steun en pedalen houder) ondersteund ook de T3PA Pedalen en TH8A Shifter. Gebruik voor het bevestigen van het stuur de orginele Thrustmaster Stuurklem.
– Thrustmaster TMX Racing Wheel voor de Xbox One en PC (Windows) (stevig gemonteerde stuur steun en pedalen houder) ondersteund ook de T3PA Pedalen en TH8A Shifter. Gebruik voor het bevestigen van het stuur de orginele Thrustmaster Stuurklem.
– Thrustmaster T80/T100 FFB Racing Wheel (stevig gemonteerde stuur steun en pedalen houder) Gebruik voor het bevestigen van het stuur de orginele Thrustmaster stuurklem.
– Thrustmaster F458/F430 Racing Wheel (stevig gemonteerde stuur steun en pedalen houder). Gebruik voor het bevestigen van het stuur de orginele Thrustmaster stuurklem.
– Logitech G25/G27/G29/G920 Racing Wheel (stevig gemonteerde stuur steun, en pedalen. Schakelpook houder niet standaard meegeleverd)
– Logitech G923 Racing Wheel (stevig gemonteerde stuur steun, en pedalen. Schakelpook houder niet standaard meegeleverd)
– Logitech Driving Force GT /PRO /EX /FX Racing Wheel (stevig gemonteerde pedalen houder, het stuur is gemonteerd met originele klemmen)
– Thrustmaster RGT Force Feedback Pro (stevig gemonteerde stuur steun, Gebruik voor het bevestigen van het stuur de orginele Thrustmaster Stuurklem)
– Thrustmaster Ferrari Experience GT (stevig gemonteerde stuur steun en pedalen houder) Gebruik voor het bevestigen van het stuur de orginele Thrustmaster stuurklem. De Thrustmaster T150 en TMX worden standaard bevestigd met een bureauklem. Wil jij het steviger bevestigd hebben, dan heb je de hard-mount adapter voor T150/TMX nodig! Deze dient apart besteld te worden! Ook geschikt voor de onderstaande stuurconsole doormiddel van upgrade-parts
– Porsche GT2/GT3, CSR (Stuur kan bevestigd worden met orginele klemmen, schakelpookhouder en pedalen bevestigingselement zijn los te koop)

Kenmerken
– Speciaal ontworpen als steun voor het Thrustmaster TX racestuur voor de XBOX ONE.
– Extra plaat meegeleverd zodat je de versnellingspook aan weerszijden kunt plaatsen.
– Aanpasbaar naar lengte van de racer en naar elke stoel of sofa waarop hij/zij zit.
– Na uitpakken direct klaar voor gebruik.
– Met de hand gemaakte volledige stalen constructie voor levenslange duurzaamheid en stabiliteit.
– Hoge kwaliteit anti-slip rubber zonder het risico van strepen op je vloer.
– Snelle aanpassingen door het ontgrendelings mechanisme.
– Nauwkeurige bouw voor maximale stabiliteit.
– Makkelijke upgrade voor andere racestuurtjes. Authentieke Europese kwaliteit in het design, materiaal en vakmanschap.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.