Tips

Constructeur Tips Het unieke ontwerp van de standaard past zich aan het oppervlak aan. Wanneer de standaard de vloer niet raakt met alle vier de bussen (ruwe vloer, verplaatsing tijdens transport) is er een eenvoudige manier om de standaard goed in te stellen. Duw gewoon de voorbumper (de buis met pro logo van de wielstandaard) naar beneden op de plaats waar deze de grond niet raakt en duw de centrale kolom in de tegenovergestelde richting. Belangrijk voor de stabiliteit.

Constructor Tips

Aanpassing van de oppervlakte Video

dwa obrazy i tekst

De rubberen bussen moeten op de uiteinden van de buisvoet worden geplaatst. Deze anti-glijbussen zijn gemaakt van speciale rubbercompounds die voornamelijk in de vliegtuigindustrie worden gebruikt. Dit voorkomt dat de standaard glijdt en beschermt uw vloer.

dwa obrazy i tekst

De buis met het wheel stand pro logo functioneert als een bumper en dit voorkomt dat de pedalen naar voren bewegen. Vergeet niet dat de pedalen altijd tegen de bumper moeten leunen. De afstand tussen de pedalen en de bumper is instelbaar.

fasten the cables

Bevestig de kabels met behulp van de banden. (Zie afbeelding hierboven) De versnellingshendelmodule heeft een zodanige vorm dat het onderste deel van het huis van de versnellingsbak zich op hetzelfde niveau bevindt. Dit voorkomt dat de gebruiker op zijn knieën tegen de versnellingshendelmodule botst.

tekst lewo obraz prawo
tekst prawo obraz lewo

Draai de bout in de versnellingshendelmodule G25 / G27 tot de max. Dan maakt de versnellingschakelaarmodule geen geluid tijdens het spelen.

duze zdjecie

Verberg overtollige kabels in de voorbumper. De montagehendel van de pedalen heeft een asymmetrisch opgebouwde opening. Wanneer u de standaard volledig vouwt (de middelste kolom moet zich tussen het gaspedaal en het rempedaal bevinden), dan zullen de pedalen niet van de standaard glijden wanneer u hem tegen de muur leunt. Rijd niet te hard met de bout omdat deze de pedalen kan beschadigen. U kunt AC plaatsen tussen de pedalen en de montagestang van de pedalen.

tekst i obraz 50/50

Installatie video

dwa zdjecia i tekst

Breng van tijd tot tijd wat olie in de snelle realase. Het wordt lichter en soepeler gesloten. Zorg ervoor dat de olie niet tussen de buizen terechtkomt, omdat de centrale kolom niet voldoende is bevestigd om goed te werken. De onderste balk waarmee de pedalen worden vastgezet (Logitech DF, DFP, DFGT, EX, FX en Thrustmaster F430) moet de rubberen bussen raken. Het voorkomt dat de staven van de pedalen naar beneden glijden wanneer u de standaard tegen de muur leunt.

dwa zdjecia i tekst
you can wrap

U kunt het overtollige kabels rond de onderste balk wikkelen.