Over ons

Wheel Stand Pro is een wereldleider in het produceren van hoogwaardige wielstandaards. Wheelstand werd uitgevonden in Polen en het was de eerste constructie van dit type in de wereld.

We bieden sim-racefans eersteklas producten om hun rijervaring te verbeteren. Wheel Stand Pro draait om kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit.

Onze producten zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis, daarom is hun compactheid van groot belang. Het minimale ontwerp past perfect bij elk interieur.

Oorspronkelijk waren onze stands ontworpen voor Logitech-wielen en vervolgens aangepast voor Microsoft, Thrustmaster, Fanatec en voor MadCatz-wielen.

We zijn afkomstig van een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het terugwinnen van hydraulische onderdelen die worden aangetroffen in bouwvoertuigen zoals bulldozers, graafmachines, enz.

Heel wat van ons genieten ook van simracen, dus omdat we over de vaardigheden en ervaring in metaalbewerking beschikken, hebben we een innovatief product bedacht dat in onze fabriek kan worden gemaakt.